Recreanten

Van de ongeveer 350 leden die VVA telt, zijn er ongeveer 30 recreant. Als recreant train je één keer per week, maar speel je geen competitiewedstrijden.

De groep recreanten bevat zowel mensen die al langer volleyballen, of bijvoorbeeld ooit competitie hebben gespeeld als mensen die net zijn begonnen. Deze groepen trainen op een eigen veld en krijgen dus op hun niveau training. Er zit dus altijd wel iets voor je bij, als je recreatief wilt spelen bij Volleybal vereniging Amsterdam.

De recreanten trainen maandag in de Laan van Spartaan om 21:15u. Zie ook het trainingsrooster.

Naast de trainingen kun je ook tegen andere recreanten wedstrijden spelen. Hiervoor worden speciale recreantentoernooien georganiseerd. Deze vinden gedurende het hele seizoen plaats, meestal op vrijdagavond, op verschillende locaties in Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie over deze toernooien.

Heb je belangstelling om mee te trainen als recreant? Neem dan contact op met de Technische Commissie van de vereniging.

Recreational playing

Around 30 of the roughly 350 members of volleyball club Amsterdam are recreational players. As a recreational player you practice once a week and you don't take part in the official competition.

This group consists both of people who've played volleyball for a while, of people who've played in the official competition before but also of people who have just started playing volleyball. The group practices on its own court and are taught at their level. Chances are that there's always the right level for you within our group of recreational players.

The recreational players practice on Monday in the van Laan van Spartaan from 21:15.

Next to the practice sessions there's the possibility to play games against other recreational players. Recreational tournaments are being held throughout the season, usually on Friday nights, check the site of the Nevobo (Dutch Volleyball Association) for more information on the dates

If this has piqued your interest and want to join us for a practice training session, then the best way is to get in touch with our technical committee for details. The first two practice sessions are free of charge and after that, you'll have to make up your mind if you want to join us or not. For more information please contact the head of our technical committee here