Sponsorkliks

Vergeet niet je online aankopen te doen via de website van VVA! Het kost jou niks, en de vereniging verdient er centje mee. En dat geldt ook voor het boeken van je vakantie en het afsluiten van je zorgverzekering! Help jij de club ook?


Ook sponsor worden?

Wellicht kent u onze Volleybal Vereniging Amsterdam al. Zo niet, hier een korte introductie: Wij zijn met 350 leden de grootste volleybalvereniging van Amsterdam, timmeren sportief aan de weg met ons Heren 1 team dat bovenin de 2e Divisie om de prijzen strijdt, en hebben een grote exposure tot ver in de regio tot wel 40.000 mensen. En we zijn natuurlijk veruit de gezelligste vereniging van Amsterdam!

Zoals u zult begrijpen zijn trouwe sponsors essentieel om een vereniging als de onze te laten draaien en de financiën sluitend te krijgen. Vele dingen waren anders niet mogelijk geweest, zoals ballen voor onze teams, een jeugdkamp, of de scheidsrechterstoel die recent aangeschaft is.

De meer traditionele vorm van sponsoring is op naamsbekendheid gericht op kleding, borden of overig volleybalmateriaal. De sponsorcommissie is druk bezig om dit aanbod uit te breiden.

Bij de sponsorcommissie kunt u natuurlijk ook terecht voor de meer traditionele vormen van sponsoring. We stellen met alle liefde een sponsorpakket op maat voor u samen. Of het nu gaat om het creëren van naamsbekendheid, een ledenactie of een sponsoractie vanuit maatschappelijk oogpunt.

Zo is er de mogelijkheid om zichtbaar te worden in de vele sporthallen van Amsterdam als b.v. shirtsponsor.

Wilt u liever direct onze leden bereiken? Dat kan online via onze website, social media kanalen en mailings. Ons clubblad d'Amsterswammer komt drie maal per jaar uit en wordt goed gelezen.

Voor meer informatie over sponsoring op maat, neem contact op met sponsorcommissie@vvamsterdam.nl of download het sponsorplan

Vrienden van VVA

Bob van Noord Meubelstoffeerderij
Bicycle Hotel
Banne Sports
Special Kind
Van Noord BelastingAdvies – VNBA
LilianUnlimited
Airborne
Logic Level
Karin Vedders
Amazing Minds
Dames 1
Dames 3
Timmer- en Onderhoudsbedrijf Stefan van der Kamp