Vertrouwens Contact Persoon senioren

Bij VVA willen we dat sporten in een veilige omgeving gebeurt en dat het sporten leuk en plezierig is. Om ongewenst gedrag of andere klachten en/of problemen op een vertrouwelijke wijze te bespreken, heeft VVA 2 Vertrouwens Contact Personen aangesteld: een voor de jeugd (en dat is Nikée uit D3) en een voor de senioren en dat ben ik, Irene uit D7.

Ik ben 63 jaar, gehuwd met Hans (2 bonuskinderen en 4 kleinkinderen) en ik werk als IT- architect bij een grote financiële instelling. Ik volleybal al sinds mijn middelbareschooltijd, en vanaf ongeveer 2000 bij VVA. De laatste jaren altijd in hetzelfde leuke team, dat nu zelfs Dames 7 is. Daarnaast tennis ik al sinds mijn jeugd en ben ik een jaar of vijf geleden begonnen met golfen. Bewegen, sporten met leuke mensen om me heen, vind ik fijn en dat gun ik iedereen.

Als je dus klachten, opmerkingen of vragen hebt m.b.t. seksuele intimidatie of ander grensoverschrijdend gedrag (pesten, agressie, discriminatie, e.d.), dan kun je bij mij (of Nikée) terecht. De gesprekken zijn in principe vertrouwelijk. Elk incident wordt geanonimiseerd met het bestuur besproken, omdat die de implicaties voor de vereniging moet vaststellen. Zodat onze vereniging een veilige en inclusieve sportomgeving is en blijft, waar het voor iedereen – sporters, vrijwilligers, toeschouwers.. – leuk en plezierig is.

Misschien goed om te weten: We volgen het protocol van de NOC/NSF.

Je kunt contact opnemen via email: vcp-senioren@vvamsterdam.nl

Comments are closed.

X