De TC leden voor seizoen 2017 / 2018 stellen zich voor!

Naam: Manon de Wit
Team / Klasse / Positie: D4, 1ste klasse, passer/loper. Alhoewel ik meer zal coachen dit jaar vanwege mijn zwangerschap.
Lid van VV Amsterdam sinds: November 2007
Leuk weetje: Na wedstrijden slaapwandel ik soms 's nachts de woonkamer in om wedstrijden even opnieuw te spelen.
TC-teams: D10 en samen met Ellen ook de recreanten.
TC-uitdaging: Zorgen dat iedereen het seizoen met een goed gevoel afsluiten en met vertrouwen uitkijken naar het volgende jaar.
Meest gestelde vraag / gemaakte opmerking aan de TC: ''Manon, is er al een knoop doorgehakt over de trainingen?''
Als een van mijn teams kampioen wordt, dan...: Hebben de dames het geweldig gedaan na een onrustige seizoensstart.

Naam: Ellen Nieuwenhuijs
Team / Klasse / Positie: D2, promotie klasse, midden
Lid van VV Amsterdam sinds: Oktober 2008
Leuk weetje: ik ben best lang (1.84), maar hou verder helemaal niet van hoogtes! Vliegen vind ik eng, de achtbaan ga ik niet in, op de bok zitten vind ik ook geen pretje en de eerste keer dat ik een drie-meter aanval deed struikelde ik over mijn eigen voeten en ging ik door m'n enkel...
TC-teams: D7, D8, D9
TC-uitdaging: D7 als team aangevuld te krijgen
Meest gestelde vraag / gemaakte opmerking aan de TC: "Zou je deze dame willen uitnodigen om een keer mee te komen trainen?" en "Ik zou graag hoger willen spelen, kan dat".
Als een van mijn teams kampioen wordt, dan...: Bouw ik een feestje met de meiden!

Naam: Koen Pasman
Team / Klasse / Positie: H6, 2e klasse, diagonaal
Lid van VV Amsterdam sinds: Augustus 2012
Leuk weetje: Ik ben altijd te porren voor potje tafeltennis of -voetbal, ook al bak ik er niet per se veel van. Ook een goed nerdgesprek ga ik niet uit de weg, al dan niet onder 't genot van een biertje.
TC-teams: D4, D5, D6
TC-uitdaging: Aansluiting vinden tussen de 1e en 2e klasse teams.
Meest gestelde vraag / gemaakte opmerking aan de TC: "Ik wil graag 1e klasse spelen." Helaas hebben we niet veel 1e klasse teams bij de dames maar wel een hoop enthousiaste speelsters in de 2e klasse.
Als een van mijn teams kampioen wordt, dan...: Trakteer ik op roze koeken!

Naam: Mechtelt van Asperen
Team / Klasse / Positie: D2, Promotie klasse, passer/loper
Lid van VV Amsterdam sinds: November 2015
Leuk weetje: Niet te missen, als ik in de zaal ben dan hoor je dat wel. Auditief aanwezig word ik ook wel genoemd.
TC-teams: H1, H2, H3
TC-uitdaging: Van alle teams op de hoogte blijven van de ontwikkelingen.
Meest gestelde vraag / gemaakte opmerking aan de TC: "Is er al een trainer gevonden?"
Als een van mijn teams kampioen wordt, dan...: Zou ik heel blij zijn en dat super knap vinden!

Naam: Ellen Leeuwenkuijl
Team / Klasse / Positie: D4, 1ste klasse, midden – als meetrainer
Lid van VV Amsterdam sinds: Oktober 2008
Leuk weetje: Ik ben opgegroeid in Borne, waar ik speelde bij Apollo.
Ik ben niet de enige die bij Apollo heeft gespeeld, verhuisd is naar Amsterdam en bij de leukste club van Amsterdam is gaan spelen.
TC-teams: H7, H8 en samen met Manon de Wit de recreanten.
TC-uitdaging: Hoe zorgen we ervoor dat er meer recreanten bij VVA gaan spelen?
Meest gestelde vraag / gemaakte opmerking aan de TC: "I have moved to Amsterdam recently and I am looking for a volleyball club?''
Als een van mijn teams kampioen wordt, dan...: Dan drinken we champagne.

Naam: Karin Bouwmeester
Team / Klasse / Positie: D4, 1ste klasse, spelverdeler
Lid van VV Amsterdam sinds: September 1999
Leuk weetje: Ik heb 3 jaar in Parijs gewoond en gevolleybald. Leuk, maar verwarrend. Zo werd ik bijna spelverdeler omdat ik niet wist dat 'pass' het Franse woord voor set-up is. Sinds een paar maanden ben ik terug in Amsterdam bij VVA, in de TC en in D4. Alsof er niets veranderd is. Alhoewel, i.p.v. Nederlandse passjes, geef ik nu Fransje passjes.
TC-teams: D1, D2, D3
TC-uitdaging: VVA is populair! Maar waar plaats je meetrainers als al je teams al 12 speelsters hebben?
Meest gestelde vraag / gemaakte opmerking aan de TC: Ik krijg nooit vragen!
Als een van mijn teams kampioen wordt, dan...: Zal dat D2 zijn

Naam: Bettine Gommer
Team / Klasse / Positie: D3, Promotie klasse, midden
Lid van VV Amsterdam sinds: September 2016
Leuk weetje: Ik wilde vroeger dolfijnentrainster worden.
TC-teams: H4, H5, H6
TC-uitdaging: Namen onthouden, aangezien ik nog redelijk nieuw ben bij VVA.
Meest gestelde vraag / gemaakte opmerking aan de TC: ''Wat is je naam ook alweer?''
Als een van mijn teams kampioen wordt, dan...: Bak ik een taart voor ze!

Naam: Tamara van Hassel
Team / Klasse / Positie: D4, 1ste klasse, spelverdeler
Lid van VV Amsterdam sinds: Vanaf 2007 weer opnieuw aangemeld bij de senioren, maar al vanaf de aspiranten bij VVA bekend.
Leuk weetje: Hoe herken je mij in de zaal?! Nou gewoon, ik ben de kleinste setter (denk bij alle senioren teams) die regelmatig een kruk erbij moet pakken om met menig volleybalspeler op oog hoogte te kunnen communiceren, maar wel eentje die een bal zo nu en dan keihard weet af te blokken!
TC-teams: Als hoofd TC heb ik zowel alle TC-leden als alle teams onder mijn verantwoordelijkheid vallen.
TC-uitdaging: Voor komend seizoen staat de communicatie vanuit de TC naar spelers en trainers toe, hoog in het vaandel. Met behulp van onze communicatie team zijn we momenteel al goed op weg, maar altijd tijd voor verbetering.
Meest gestelde vraag / gemaakte opmerking aan de TC: "Wij willen graag op die en die dag trainen en het liefst vroeg." "Ik zou graag bij die en die in het team willen spelen, kan dat?"
Als een van mijn teams kampioen wordt, dan...: Informeer ik de bestuursleden erover en zorg ik ervoor dat iemand namens het bestuur aanwezig is met de champie!