Altijd al willen ballen bij de leukste club van Amsterdam? Dan is dit je kans! Voor aankomend seizoen is VV Amsterdam namelijk op zoek naar nieuwe aanwas voor zowel de heren als de dames.

• Bij de heren hebben wij nog plek in de 2e & 3e divisie, promotieklasse en 3e & 4e klasse. Alle posities zijn welkom om mee te trainen.
  • Bij de dames zijn we nog op zoek naar verschillende speelsters voor de 3e divisie, promotieklasse en 2e t/m 5e klasse.

Bij VVA kun je niet alleen terecht om fanatiek te volleyballen, maar wij houden ook nog eens van heel veel gezelligheid! Zo worden wedstrijden altijd druk bezocht en kun je lekker meegalmen met alle trommels en liedjes in de hal, om na de wedstrijden tot in de late uurtjes Spa Goud te nuttigen in onze kantine. Ook worden er gedurende het jaar nog verschillende activiteiten georganiseerd, omdat we het leuk vinden om nóg meer tijd met elkaar door te brengen. Denk dan aan toernooien, feesten, borrels en eventueel tripjes naar het buitenland!

Ben je nou net zo enthousiast geworden als wij zijn en heel erg benieuwd hoe jij eruit ziet in zo’n mooi rood shirt? Neem contact op met de TC om vrijblijvend een keertje mee te trainen via het volgende formulier