Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen! De tweede seizoenshelft is inmiddels in volle gang: de eerste wedstrijden van 2024 zijn gespeeld en ook het eerste feest is achter de rug. Wat staat er de rest van dit seizoen nog op de planning? Ontdek het snel!

Eerst nog éven terug naar begin januari, want wát was het druk tijdens het oliebollentoernooi! Of het nu kwam omdat men VVA gewoon heel erg had gemist of heel graag weer wilde sporten na de (vr)eetmaand die December heet - de opkomst was fantastisch. Gelukkig was daar Dames 7 om het toernooi in goede banen te leiden én iedereen van heerlijke versgebakken oliebollen te voorzien.

Januari sloten we af met het Lustrum Gala (thema: Masked Ball). Altijd leuk, die switch van bezwete volleybaloutfits naar stijlvolle gala-outfits. Mét masker dit keer. Activiteitencommissie bedankt voor een geweldige avond. En Lotte Knechten voor de prachtige foto's 🤩.

Diner Rouler: 16 februari

En de Activiteitencommissie zit niet stil want aankomende vrijdag (16 feb) staat het Diner Rouler alweer op de planning! Kort gezegd is het idee dat je een duo vormt en elke gang (voor- hoofd- en nagerecht) met andere VVA duo’s aan tafel zit. Je kiest ervoor of je gaat koken (en dus per gang andere duo’s bij je thuis ontvangt) of gaat fietsen (en dus per gang naar een andere locatie fietst).

Een superleuke manier om in een gezellige sfeer meer VVA’ers te leren kennen. Terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd -en wie weet hier en daar een wijntje hehe. 

➡️ Geef je snel alleen of als duo op! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkOC_RCtQu4nhTGzG5Ms-gBgWRSM1975qw-MWugDum9qLjzw/viewform

Jeugdmiddag en -avond: 9 maart 

Ook voor de jeugd staat er een leuke jeugdmiddag/avond op de planning. Eerder lieten we weten dat we een clinic van oud-international Myrthe Schoot hebben gewonnen, maar helaas wegens haar ziekte kan deze niet doorgaan. Gelukkig hebben we twee andere topsporters kunnen regelen! 

🏐 Verbeter je volleybalskills met een clinic door oud VVA’er en Oranjespeler Stijn van Tilburg!

 🥊 En… maak kennis met de sport boksen tijdens een clinic van meervoudig kampioen en Olympiër Nouchka Fontijn. Hoe tof is dat! Natuurlijk heeft zij ook ervaring met clinics voor een jongere doelgroep. Alles draait om plezier!

In het kort: leuke clinics van 17:15 - 18:30, gevolgd door verzorgd avondeten in de kantine en een leuke quiz. Ouders/verzorgers zijn welkom bij het eten en de quiz - en natuurlijk om te kijken bij de clinics! 

➡️  MEER INFO & INSCHRIJVEN: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2tWCL9p0Kt9ZQMEpo-Pg8IECf16WFmndfi9CHV5AOjYcqGg/viewform


Eindfeest en loterij: 13 april

De datum voor het eindfeest is ook al bekend: namelijk zaterdag 13 april. De lustrum- en activiteitencommissie zijn al druk bezig om hier een geweldige middag/avond van te maken. Dus zet dit feest met BLOKLETTERS in je agenda, want dit wil je niet missen!


Jeugdkamp & seniorenkamp

De datum voor het jeugdkamp is ook bekend, namelijk 8-9 juni. De inschrijvingen openen in maart. 

Voor de senioren staat er ook weer een ‘seniorenkamp’ op de planning - echter is hier nog geen organisatie voor! Na een zeer geslaagde editie afgelopen jaar kan het natuurlijk niet dat er dit jaar geen kamp is omdat er geen organisatie is… Dus feel free om deze te organiseren! 🥳

X