Nieuw reserveringssysteem voor de recreanten

Vorige week zijn ook onze recreanten gestart met trainen. Nieuw dit jaar: een online reserveringssysteem voor iedereen die mee wil doen. Naast jaarcontributies, bieden we de recreanten nu ook de mogelijkheid om per training te betalen. Met deze flexibele manier hopen we meer mensen blij te maken met een leuke volleybaltraining bij VVA.

Hoe werkt het precies?

Recreanten kunnen ervoor kiezen om lid te worden van de vereniging en jaarcontributie te betalen. Of ze kunnen kiezen voor de flexibele optie en per training betalen. Een training kost €7,50. Alle recreanten moeten zich van te voren inschrijven via ons nieuwe reserveringssysteem. Zo weten de trainers precies hoeveel recreanten komen trainen en kunnen we de training voor zoveel mogelijk mensen aanbieden.

Groot animo

Vanwege de groeiende populariteit van het recreantenvolleybal in Amsterdam, bieden we de recreanten twee trainingsmomenten aan. Per week kunnen ze dus kijken bij welke training ze willen aansluiten. Op dit moment hebben zo’n 30 recreanten zich inmiddels ingeschreven via het reserveringssysteem. Met deze groep mensen hopen we elke week een leuke training neer te zetten.

Interesse?

Ken je iemand die graag volleybal op een vrijblijvende manier wil proberen? Laat diegene dan het meetrainformulier invullen op de website. Wie weet staat diegene binnenkort bij ons op het veld te knallen!

Comments are closed.

X