Beste VVA’ers, 

Het lustrum seizoen 23/24 is in volle gang: de eerste wedstrijden zijn gespeeld, het trainingsritme is gevonden én de eerste feestjes zijn achter de rug. De eerste biertjes zijn nog niet getapt, maar… dat moment komt steeds dichterbij, want ook de kantine breidt elke week uit en begint steeds soepeler te lopen. 

Naar een naam voor de kantine zijn we trouwens nog steeds op zoek: dus kom maar door met die geniale ingevingen. En vind je het leuk om achter de bar te staan? Word dan via de VVA Community ook lid van de ‘Bartoppers’ groep en help je clubgenoten uit de brand wanneer ze extra handjes zoeken. De barista uithangen en biertjes tappen, hoe leuk is dat?!

Clinic door Myrthe Schoot!

VVA is trouwens een #clubvannix, dat betekent geen alcohol <18 jaar. Met het gratis NIX18 sportpakket hebben we on best gedaan de kantine te versieren en deze boodschap zo ‘subtiel’ duidelijk te maken (oordeel zelf :) )… en daarmee zijn we in de prijzen gevallen!! Topvolleybalster en oud-international Myrthe Schoot komt bij VVA een clinic geven, meer informatie hierover volgt later. 

Tussenstand competitie

Even terug naar de competitie: tijd voor een tussenstand. Wist je dat op dit moment zes VVA teams op (mogelijke) promotie staan? Twee teams op (mogelijke) degradatie en tien teams op handhaving? Geen slechte score dacht ik zo. En shout-out naar dames 6, het VVA team dat op dit moment de meeste punten heeft: 28 punten uit 7 wedstrijden! De halfjaarcompetities schieten al flink op, bij de jaarcompetities kan er nog van alles gebeuren… we shall see! 

Op de planning

We trapten het lustrumseizoen af met een zeer geslaagde BBQ & party, waar veel VVA teams, inclusief jeugd, present waren. Tegelijkertijd is ook de agenda gedeeld met activiteiten voor de rest van het seizoen en gingen de lustrumtruien in de verkoop. Het halloweenfeest, georganiseerd door de activiteitencommissie, was het eerste échte VVA feest in de eigen kantine. En op 11 november staat hier alweer de volgende activiteit op de planning, namelijk de VVA Lustrum Pubquiz. Spread the word, want ook oud-leden zijn welkom :) Aanmelden kan hier. 

De laatste activiteit van het jaar die op de planning staat is onze pre-x-mas-foute-truien-bring-your-own-food-VVA-VrijMiBo op vrijdag 1 december. We nodigen iedereen uit om samen goed het weekend en de feestmaand in te luiden. Ennnn de tap (met speciaalbier en 0.0) eens even goed uit te proberen!! Trek je favo kersttrui aan en duik alvast de keuken (of supermarkt) in en neem wat lekkers mee. 

Benieuwd wat er rest van het seizoen nog op de planning staat? Bekijk hier alle events >>

Tot 11 november en 1 december! 

X