Inschrijving scheidsrechters van start

De wedstrijdprogramma´s zijn bekend! Dat betekent dat ingeschreven kan worden op wedstrijden in de categorie waarin je zelf speelt: Jeugd, 3e t/m 6e klasse en 1e/2e klasse. Inschrijven is mogelijk van woensdag 16 t/m dinsdag 22 augustus 2017. 

De wedstrijdprogramma´s zijn bekend! Dat betekent dat ingeschreven kan worden op wedstrijden in de categorie waarin je zelf speelt: Jeugd, 3e t/m 6e klasse en 1e/2e klasse. Inschrijven is mogelijk van woensdag 16 t/m dinsdag 22 augustus 2017. SCHRIJF JE HIER IN

De overgebleven wedstrijden worden daarna ingedeeld door de scheidsrechterscommissie. Het definitieve fluitschema wordt vervolgens z.s.m. bekend gemaakt. Lees voordat je inschrijft eerst onderstaande VVA-regels over het fluiten:

1e tot en met 6e klasse en Jeugd

  • Iedereen die competitie speelt (dus ook als je niet fluit) moet de online spelregeltoets behalen. We vinden het als vereniging belangrijk dat iedereen de regels kent. Dat maakt het ook voor de scheidsrechters makkelijker en leuker om te fluiten.
  • Elk jaar vinden er spelregelwijzigingen plaats. Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van veranderingen. Je vindt de spelregelwijzigingen voor ´17/´18 op de websites van VVA en de Nevobo.
  • Iedere scheidsrechter fluit op eigen naam en heeft daarvoor de betreffende licentie nodig. De behaalde online-spelregeltoets is meteen ook de licentie voor jeugd en 3e tot en met 6e klasse. Voor 1e en 2e klasse fluiten heb je de VS-2 licentie nodig.
  • Elk team fluit minimaal 6 wedstrijden per competitiehelft (dit is exclusief bekerwedstrijden).
  • Fluiten doe je op het niveau waarop je zelf speelt, mits je in het bezit bent van de bijbehorende licentie. Er zijn 3 categorieën: Jeugd, 3e t/m 6e klasse en 1e-2e klasse. Jeugdspelers fluiten in de eigen categorie Jeugd.
  • ‘Omhoog’ inschrijven mag als je de juiste licentie hebt. Neem contact op met Wilma Tjalsma als je daarover twijfelt.
  • Je schrijft je in voor 6 wedstrijden, dit zijn jouw voorkeurswedstrijden, het betekent nog niet direct dat deze wedstrijden definitief zijn gereserveerd. Er kunnen wijzigingen worden doorgevoerd door de VVA scheidsrechtercoördinator. We proberen natuurlijk zoveel mogelijk tegemoet te komen aan alle wensen!

Licentie 1e en 2e klasse

  • De wedstrijden in de 1e en 2e klasse worden gefloten door scheidsrechters met een VS-2 licentie.
  • Heb je vragen over het behalen van de VS-2 licentie, neem dan contact op met Wilma Tjalsma (wilmatjalsma@gmail.com)
  • Voor de 1e en 2e klasse wedstrijden vindt een voorinschrijving plaats voor scheidsen die aangegeven hebben hun licentie (VS-2) te willen behalen. Begeleiding-beoordeling door Jessica Edwards van Muijen, Edwin de Vries en Wilma Tjalsma is bij die wedstrijden geregeld.

De scheidsrechterscommissie,

Wilma Tjalsma

Comments are closed.

X