Daarna worden de overgebleven wedstrijden ingedeeld door de scheidsrechterscommissie. Het definitieve fluitschema wordt zo snel mogelijk daarna bekend gemaakt.

Lees voordat je inschrijft eerst onderstaande VVA-regels over het fluiten:

1e en 2e klasse

• Goed nieuws! Er zijn veel gegadigden om een VS-2 licentie te behalen. Ook goed nieuws is dat we met drie begeleiders deze scheidsrechters kunnen begeleiden-beoordelen. Dat zijn: Jessica Edwards van Muijen, Edwin de Vries en Wilma Tjalsma
  • Voor de 1e en 2e klasse wedstrijden heeft al een voor-inschrijving plaatsgevonden. Spelers die aangegeven hebben hun licentie (VS-2) te willen behalen hebben zich in kunnen schrijven op wedstrijden waar begeleiding-beoordeling geregeld is.
  • Voor degenen die komend halfjaar ook in aanmerking willen komen voor begeleiding-beoordeling van de VS-2 licentie zijn de volgende data nog beschikbaar:
    14 januari 15.00u
    21 januari 17.00u
    28 januari 16.00u
    10 februari: alle wedstrijden van 21.00u
    31 maart: alle wedstrijden van 21.00u
    01 april 15u en 17u
    08 april: de wedstrijd van 15.00u

Wanneer jij daarvoor in aanmerking wilt komen, schrijf je dan voor minimaal 2 wedstrijden in op genoemde tijdstippen-data. Voor vragen over het behalen van de VS-2 licentie kun je contact opnemen met Wilma Tjalsma

1e tot en met 6e klasse

• Iedereen die competitie speelt (dus ook als je niet fluit) moet de online spelregeltoets behalen. We vinden het als vereniging belangrijk dat iedereen de regels kent. Maakt het ook voor de scheidsrechters makkelijker en leuker om te fluiten.
  • Alle wedstrijden worden gefloten door spelers met een licentie op het juiste niveau.
  • Elk team fluit minimaal 6 wedstrijden per competitiehelft (dit is exclusief bekerwedstrijden).
  • 1e en 2e klasse teams schrijven in op elkaars wedstrijden, net als 3e t/m 6e klasse wedstrijden. 'Omhoog' inschrijven mag als je de juiste licentie hebt. Neem contact op met Wilma Tjalsma als je daarover twijfelt.
  • Je schrijft je in voor 6 wedstrijden, dit zijn jouw voorkeurswedstrijden, het betekent nog niet direct dat deze wedstrijden definitief door jouw team zijn gereserveerd. Er kunnen wijzigingen worden doorgevoerd door de VVA scheidsrechtercoördinator. We proberen natuurlijk zoveel mogelijk tegemoet te komen aan alle wensen!

De scheidsrechterscommissie,
Marjolein van Munster en Wilma Tjalsma