Lieve leden,

Zoals jullie misschien wel weten (en misschien nog niet) heeft VVA de mogelijkheid gekregen gebruik te maken van een heuse CRYO kamer (van Polar FitCare). Ivo Thiemessen (heren 5) zoekt zo veel mogelijk mensen die hem hiermee willen helpen!  Als jij je hiervoor opgeeft, verdient VVA er nog een centje aan! Wat is dat dan? 

Whole body cryotherapy is een niet invasieve methode waarbij een persoon wordt blootgesteld aan een temperatuur tussen de -90°C en de -140°C met als doel reacties uit te lokken die herstel verbeteren. Top dus voor ons volleyballers!

Op basis van de literatuur wordt de methode als veilig beschouwd en worden er geen adverse events gerapporteerd. Whole body cryotherapy wordt op vele manieren momenteel ingezet. Met PolarFit®Care ondersteunen we de volgende gebieden: Sports Care, Vitality Care, Rehab Care en Beauty Care. 

Zie voor meer informatie deze link 

Ben je geinteresseerd? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Ivo op +31 6 19606373.

Of laat hier je emailadres/telefoonnummer achter

VVA CRYO flyer