Ballen voor trainingen in BW-hal

Voor alle teams die trainen in de BW-hal zijn er enkele aandachtspunten met betrekking tot het gebruik van de ballen. Lees onderstaand goed door zodat alle teams kunnen beschikken over voldoende ballen tijdens de training. 

Er zijn 40 Miniballen aanwezig in de Blauw Withal

Er zijn 40 Seniorenballen aanwezig in de Blauw Withal

Ballentas A heeft genummerde ballen van A1 t/m A10
Ballentas B heeft genummerde ballen van B1 t/m B10
Ballentas C heeft genummerde ballen van C1 t/m C10
Ballentas R heeft genummerde ballen van R1 t/m R10

De ballen liggen in het linker gedeelte van de ballenkast. De teams die als eerste trainen nemen 2 volle ballentassen mee naar het betreffende veld. De miniteams nemen naast de miniballen ook 2 gewone ballentassen mee naar het veld en zetten de miniballen in de ballentassen na de training terug in (het linkergedeelte van de ballenkast.
Aan het einde van de eerste training verzameld het team de 10 ballen waar het mee begonnen is en geeft deze over aan het volgende team. Hetzelfde herhaalt zich tussen de ‘midden’- en late trainingstijd. De laatste trainingsteams verzamelen de 10 ballen die ze gekregen hebben en stoppen ze weer terug in de ballentas en overhandigen de tassen aan het team dat dit jaar verantwoordelijk is voor het afsluiten van de ballenkast/hok. Jullie dus op de maandag.

Het afsluiten bestaat eruit dat de ballen(in de tassen) in het linker gedeelte van de kast worden terug geplaatst (samen met de miniballen). De ballenkarren en de kar met de palen en netten moeten in het ballenhok worden geplaatst. De ballenkast en het hok moet vervolgens worden afgesloten.

Als er toch ballen zoek raken of lek raken laat het Frank Nierop dan snel weten zodat hij de tassen kan aanvullen.

Comments are closed.

X