Beste leden van VVA,

Zoals eerder aangekondigd hebben we voor de tweede helft van het seizoen het trainingsrooster moeten aanpassen.

4 seniorenteams kwamen vanaf januari zonder trainer te zitten en om hen ook te kunnen voorzien van een trainer, kon het niet anders dan dat het een grote impact op het trainingsrooster heeft.
We hebben een aantal teams van tijd en dag moeten verplaatsen, maar het is gelukt om alle 4 de teams van een trainer te voorzien!

Helaas komt deze verschuiving niet voor iedereen goed uit, maar we kunnen (hoe graag we ook willen en proberen) niet aan ieders wensen voldoen.
Het is niet vaak voorgekomen dat we het trainingsrooster halverwege het seizoen moesten aanpassen, maar helaas kon dit deze keer niet anders.

We willen de vrijwilligers die zich aangemeld hebben als trainer voor deze teams hartelijk danken! We zijn heel blij om te horen dat we halverwege het seizoen nog steeds vrijwilligers kunnen vinden die zich voor de vereniging willen inzetten!

Daarop aanhakend, zijn we door vertrek van 2 jeugdtrainers (ivm werk en vertrek naar het buitenland) op de woensdag in de Laan van Spartaan (17.45-19.15) nog opzoek naar 2 trainers.
Heb jij door deze verschuiving op woensdag tijd of ken je iemand (intern/extern) die onze jeugdleden training kan geven dan horen we dat graag via deze link Technische commissie

We willen al onze leden hartelijk danken voor de flexibiliteit van deze aanpassing.

Verder wensen we jullie hele fijne feestdagen en een knallende jaarwisseling!
We zien jullie graag op maandag 7 januari bij het nieuwjaarsmixtoernooi! Inloop en inschrijving is vanaf 19.00uur, start toernooi is om 19.30uur. Er zijn geen reguliere trainingen ook niet in de Laan van Spartaan.