17:00 - 21:00 - BBQ (aanmelden
21:30 - 21:45 - Uitslag VVA Loterij
22:00 - 03:00 - VVA Slotfeest

Geen zin om onderstaande beschrijving te lezen? Meld je dan aan voor de BBQ, dan ben je helemaal klaar:

>> Aanmelden voor de BBQ <<

Wedstrijd kijken H1

Traditioneel maken we van de laatste wedstrijd van H1 een extra groot feestje. Opkomst met spots, mini's die H1 begeleiden en extra tribunes aan de zijkant van het veld. Hier begint de gezelligheid; dus als je niet zelf hoeft te spelen raden we aan om 15:50 in de hal te zijn.

BBQ

De BBQ wordt dit jaar opgestart door VVA D1 (hulde!). Een lekkere BBQ in het zonnetje op het balkon van de Blauw-Wit, met goed vlees en lekkere salades en broodjes. Als je om 18:00 speelt kan je ervoor kiezen om voor of na je wedstrijd wat te eten. Het is wel belangrijk dat je je hiervoor aanmeldt. Dat kan door je naam en teamnaam te SMSen naar 06-14679692 of door je hier aan te melden. Let op; aanmelden moet uiterlijk dinsdag 17 april zodat we de bestelling door kunnen geven.
De kosten zijn €10 en betaal je op de dag zelf contant.

VVA Loterij

Ook dit jaar is er weer de zeer lucratieve VVA loterij. Met een zeer grote kans op het winnen van mooie prijzen, en je helpt de club ook nog een handje. Loten zijn de hele dag te koop bij de sponsorcommissie.

VVA Slotfeest - thema Hawaii

Om 22:00 gaan de tafels aan de kant, de muziek wat harder en spint DJ Merijn digitaal zijn platen. Het thema is Hawaii, dus kom in zwembroek, rietenrokje of kleurijke blouse. Entree op het feest is gratis!

Groetjes,

De Activiteitencommissie

Frans, Steven, Theo, Lieke, Michelle & Janneke

PS: meld je ook even aan voor op het facebookevent zodat er nog meer mensen komen!
PPS: Moedig je teamgenoten ook aan om te komen, sommige mensen zijn soms wat verlegen terwijl het echt een machtig mooie dag wordt. ;-)