Indelen scheidsrechters 1e helft seizoen ’21-’22

Indelen scheidsrechters thuiswedstrijden volleybalvereniging Amsterdam 1e helft seizoen 21-22

Het definitieve wedstrijdprogramma voor het najaar 2021 is bekend. Dat betekent dat er weer ingeschreven kan worden op wedstrijden om te fluiten. De wedstrijden worden beschikbaar gesteld via Indeling scheidsrechters vanaf vrijdag 3 september om 12h (lunch tijd). Er kan worden ingetekend t/m 10 september daarna worden de overige wedstrijden ingedeeld. Het definitieve fluitschema zal dan (hopelijk) 12 september bekend worden gemaakt.

Voor de herhaling nogmaals de VVA-regels:

  • Iedereen die competitie speelt (dus ook als je niet fluit) moet de online spelregeltoets maken. We vinden het als vereniging belangrijk dat iedereen de regels kent. Dit maakt het voor de scheidsrechters ook makkelijker en leuker om te fluiten. Bovendien scheelt het onnodige boetes die de scheids zelf moet betalen!
  • Elk team fluit minimaal 6 wedstrijden per competitiehelft (dit is exclusief eventuele bekerwedstrijden).
  • 1e en 2e klasse teams schrijven in op elkaars wedstrijden, net als 3e t/m 6e klasse wedstrijden. ‘Omhoog’ inschrijven mag als je de juiste licentie hebt. Neem contact op met Edwin als je daarover twijfelt.
  • wedstrijden in de 1e en 2e klasse dienen gefloten te worden met minimaal VS-2/V4. Let hierop, de scheidsrechter betaalt de boete.
  • De cursus om V4 te halen wordt gepland voor oktober/november. Voor vragen over de opleiding tot het juiste niveau kun je terecht bij Edwin.
  • Je schrijft je in voor 6 wedstrijden en dit zijn jouw voorkeurswedstrijden; het betekent nog niet direct dat deze wedstrijden definitief door jouw team zijn gereserveerd. In totaal zal jouw team mogelijk geval 7 wedstrijden moeten fluiten, de laatste wedstrijd zal worden ingedeeld door de VVA scheidsrechtercoördinator.

Via het huidige systeem proberen we fluiten zo prettig mogelijk te maken. Helaas zal het niet altijd lukken om de wensen van iedereen in te vullen en dus vragen we enige flexibiliteit bij wisselen of ruilen van wedstrijden. We fluiten voor onze eigen vereniging en laten we het daarom elkaar zo makkelijk mogelijk maken.

Bedankt voor jullie medewerking en succes op de scheidsrechtersstoel!

Comments are closed.

X