Frits de Wevertoernooi 2017

Op 9 september is het weer zo ver, dan organiseert Volleybal Vereniging Amsterdam voor de 27e keer het Frits de Wever toernooi. Het toernooi wordt georganiseerd voor teams die spelen op 1e klasse, promotieklasse, 3e divisie of 2e divisie niveau, die zich willen voorbereiden op het nieuwe volleybalseizoen 2017-2018.

Deelname kost €45 en dit bedrag wordt per automatische incasso geïnd, de gegevens kun je op de laatste pagina van het inschrijfformulier invullen

Klik hier om je aan te melden

Comments are closed.