6 januari – poffertjestoernooi

Beste leden van de gaafste club van Amsterdam,

Een nieuwjaar kan je beter goed beginnen. Daarom organiseert de activiteiten commissie op woensdag 6 januari het traditionele en roemruchte poffertjestoernooi in de Blauw-Wit hal! Aanmelden kan vanaf 19:00, en om 19:30 begint het toernooi.

Voor de zekerheid: er zijn die avond geen trainingen, ook niet in de andere hallen.

Tussen de wedstrijden door worden er vers gebakken – en gratis – poffertjesgeserveerd en na de wedstrijden is er uiteraard een altijd gezellige nieuwjaarsborrel in de kantine van de Blauw-Wit.

Groetjes,

De Activiteitencommissie

PS: Controleer je agenda even of za 6 februari met een groot VVA-rood kruis is gemarkeerd. Dan is het volgende VVA feest!

Comments are closed.