A touch of Carnaval

In het zuiden van het land is het 6 februari carnaval, een groot feest waar wij Amsterdammers (of Gròòtgragtegatters volgens sommigen) altijd wat meewarig naar kijken. Maar na een grondige analyse van de Activiteiten Commissie zijn we tot de conclusie gekomen dat het een groot feest is

In het zuiden van het land is het 6 februari carnaval, een groot feest waar wij Amsterdammers (of Gròòtgragtegatters volgens sommigen) altijd wat meewarig naar kijken. Maar na een grondige analyse van de Activiteiten Commissie zijn we tot de conclusie gekomen dat het een groot feest is met grofweg deze elementen:

  1. Gezellige mensen
  2. Aanwezigheid van een tap
  3. Plek waar mensen lopend of op de fiets kunnen komen
  4. Bijzonder uitgedoste mensen.

Punt 1, 2 en 3 zijn geen punt bij VVA. Punt 4 gaat misschien iets te ver, dus daarom is het thema "A touch of Carnaval". Dus zet een feestmutsje op, doe enkel clownsschoenen aan of doe een ooglapje op. (mocht je dit wat lafjes vinden kan je natuurlijk ook in een volle outfit komen).

*Locatie*
De locatie is een oude bekende; in de kelder van cafe de Heffer – in het Baantjermuseum. Een prachtige locatie achter de Beurs van Berlage, vlakbij Centraal Station.

*Kaarten*
Kaarten zijn goedkoper in de voorverkoop (€4 ipv €5) en zijn te krijgen bij de activiteitcommissie leden. (Frans H2, Marieke D7, Janneke D1, Manon D7, Meike D7, Lilian D13, Theo H2, Steven H6). We komen komende week ook langs om kaarten verkopen.

Comments are closed.

X