Introductieborrel

De eerste trainingen met bijbehorende spierpijn liggen inmiddels al een tijd achter ons. Het zomerlijf heeft zich omgezet naar de bekende volleybal spiermassa. De kop van de competitie is eraf. En daarmee zijn ook de eerste drankjes gedronken; op de overwinning of om het verlies weg te drinken. Traditiegetrouw betekent dit ook dat het tijd is voor de introductieborrel van VVA. Een moment om de start van het seizoen met elkaar te analyseren maar bovenal een ouderwets gezellige VVA-avond.

Introductieborrel

Niet volgens de traditie maar wel leuk om iets anders uit te proberen: de introductieborrel is in café ’t Blauwhooft (Hendrik Jonkerplein 1) op 7 oktober en start om 21.00 uur.

Activiteitencommissie zoekt leden!
De activiteitencommissie is op zoek naar versterking. Heb jij creative ideeën om je clubgenoten op toffe manier bij elkaar te brengen? Gaan vergaderen en gezelligheid bij jou hand in hand? Is regelen jouw tweede natuur? Of vind je het gewoon leuk om je in te zetten voor de club zonder dat je heel veel tijd kwijt bent? Spreek ons even aan tijdens de borrel of mail naar

Liefs en tot 7 oktober,

De Activiteitencommissie

Frans (H2), Steven (H6), Theo (H1) & Janneke (D1)

PS: meld je ook even aan voor de introductieborrel op het facebookevent zodat er nog meer mensen komen!
PPS: Moedig je teamgenoten ook aan om te komen, sommige mensen zijn soms wat verlegen terwijl het echt gezellige borrels zijn. 😉

Comments are closed.