23 april – grote VVA dag

Op 23 april is weer de beste VVA dag van het jaar: de grote VVA dag! Zelfs voor de mensen die normaliter niet zo van VVA dingen houden is dit toch wel een jaarlijks unicum om een keer meer van de club te zien dat je eigen team. Voor de andere is deze dag er eentje die waarschijnlijk al lang in je agenda staat. Wat gaan we doen?

Beste leden van de coolste club van Amsterdam,

16:00 – Wedstrijd H1 + opkomst

Heren 1 maakt er een spektakel van dit jaar in de top van de tweede divisie (!!!) en de laatste wedstrijd van het jaar wordt zeker niet minder. Met een beetje mazzel gaat het zelfs nog op een PD plek richting de eerste divisie. Kom vooral op tijd voor het inslaan en de spectaculaire opkomst van ons vlaggenschip.

17:00 – Eten in de Blauw-Wit

Dit jaar doen we het heel anders! Ook al is het eten van Leo prima; verwachten we 23 april prachtig weer, dus gaan we lekker barbecuen! Lekker eten, zowel vlees als vegetarisch. Vanwege de inkopen moet je jezelf wel hier opgeven voor 19 april 23:59. De kosten zijn ongeveer €8,50 (exacte kosten worden later bekend, meer dan een tientje wordt het niet), en kunnen ter plekke contant (en bij grote voorkeur gepast) betaald worden.

Opgeven voor het eten

21:00 – 2:00 – Feest in de Blauw-Wit

Na het eten zullen wij de kantine in no-time ombouwen voor een groots en heftig feest! Gratis entree voor iedereen, stampende beats, knallende feestnummers en een uitstekende bar met pitchers waar je tenminste nog met ouderwets contant geld mag betalen. Thema regelt de activiteiten commissie dit keer, komt goed!

Groetjes,

De Activiteitencommissie

PS: Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus spoor je teamgenoten aan om lekker gezellig samen te kijken, eten en te feesten! Doe dat per mail, in de team-WhatsApp-groep of vertel het hier op Facebook.

Comments are closed.