22 april – grote VVA dag met feest

22 april is de grote VVA dag alweer; de traditionele afsluiting van het seizoen. Dit keer met een oud-hollands tintje! Kljk voor het programma en meer info over de loterij op ‘Lees meer’

16:00 – 17:00 – Clinic voor de jeugd
We hebben bij VVA steeds meer jeugdleden, dus daar heeft heren 1 een leuke clinic voor gemaakt! De jeugd heeft hier al een uitnodiging voor gekregen.

17:00 – 19:00 – Gratis pannenkoeken!!
Verandering van spijs doet eten; en ondanks het eclatante succes van de bbq van vorig jaar (bedankt H2!); kiezen we dit keer voor pannenkoeken. Voor iedereen zoveel pannenkoeken als je wilt; en dat helemaal gratis! Vers gebakken door de activiteiten commissie

18:00 – 22:00 – Volleybal kijken
Als de pannenkoeken achter de kiezen zijn is er een prachtige serie wedstrijden te bekijken. Onder andere onze vlaggenschepen als de 2de teams zijn te bewonderen. Een ideaal moment om te laten horen wat een heerlijke galmbak de Blauw-Wit-hal is.
18:00: H1, D5 en D2
20:00: D1, D6, H2 en H5

22:30 – uitslag loterij
Winnen, winnen, winnen!!! Mooie prijzen zijn er te winnen met loten die weinig kosten en ook nog eens de club helpen.

22:45 – feest
Gratis entree voor iedereen, stampende beats, knallende feestnummers en een uitstekende bar. Een ideaal moment om je outfit die je voor niets voor het EK voetbal gekocht had toch nog te kunnen dragen!

Groetjes,

De Activiteitencommissie

PS: Kom ook een keer naar de club terwijl je zelf niet hoeft te spelen; een leuke manier om mensen tegen te komen die je anders nooit spreekt smiley

VVA Loterij