Wellicht kent u onze Volleybal Vereniging Amsterdam al. Zo niet, hier een korte introductie: Wij zijn met 350 leden de grootste volleybalvereniging van Amsterdam, timmeren sportief aan de weg met ons Heren 1 team dat bovenin de 2e Divisie om de prijzen strijdt, en hebben een grote exposure tot ver in de regio tot wel 40.000 mensen.  En we zijn natuurlijk veruit de gezelligste vereniging van Amsterdam!

Zoals u zult begrijpen zijn trouwe sponsors essentieel om een vereniging als de onze te laten draaien en de financiën sluitend te krijgen. Vele dingen waren anders niet mogelijk geweest, zoals ballen voor onze teams, een jeugdkamp, of de scheidsrechterstoel die recent aangeschaft is.

De meer traditionele vorm van sponsoring is op naamsbekendheid gericht op kleding, borden of overig volleybalmateriaal. Anno 2016 is de sponsorcommissie druk bezig om dit aanbod uit te breiden.

Het ‘Vrienden van VV Amsterdam’ bord.

We willen zowel u als onze leden en betrokkenen de kans geven om onze vereniging te steunen met een klein bedrag, vanaf € 25,00 per jaar, door ‘ Vriend van VV Amsterdam’  te worden. Uw naam krijgt een mooi plekje op ons ‘Vrienden van VV Amsterdam’ – bord, dat hangt in onze kantine in de Blauwwithal. Naast onze leden zullen tegenstanders en andere aanwezigen dit bord elke keer weer tegenkomen.

de Grote – Mede – Mogelijk – Gemaakt – Door Dag

Maar we denken de sponsors meer te kunnen bieden! En dan met name in de vorm van een netwerk, van sponsors onderling maar ook naar en met de leden. Met een vereniging van met name hoogopgeleide leden, geworteld en werkend in Amsterdam, zijn er hoop mogelijkheden tot het leggen van zakelijke verbindingen: van potentiële klanten, tot collega ondernemers, mogelijke leveranciers of interessantewerknemers.

We willen dit mogelijk maken door jaarlijks de GMMGD-Dag te organiseren. Naast ruimte om te netwerken is het een geweldige manier om de vereniging en de andere sponsors te leren kennen en voor ons om te laten zien wat we als vereniging kunnen doen met de sponsorinkomsten.

Vanaf € 50,00 komt u op onze ‘Vrienden van VV Amsterdam’ bord en kunt u deelnemen aan deze geweldige dag. Mis hem niet en meld u nu aan bij de sponsorcommissie

Grote – Mede – Mogelijk – Gemaakt – Door Dag

5 maart 2016

15:00  Hartelijk Welkom & netwerken onder genot van hapje en drankje voor 2 pers.

16:00  V.I.P. plaatsen bij een spectaculaire wedstrijd van ons Heren 1

Locatie: Blauwwithal

Sponsorloterij

Jaarlijks organiseren wij de Sponsorloterij op een grote thuisspeeldag in de Blauwwithal. Leden krijgen van te voren te horen via mail, facebook, twitter enz. wat voor prachtige prijzen er te winnen zijn en natuurlijk wie dit mogelijk heeft gemaakt.

Biedt u ons een prijs aan, natuurlijk waar de hele vereniging om wil strijden, neem dan contact met ons op. We komen deze graag bij u ophalen samen met promotiemateriaal voor uw bedrijf.

Sponsorpakket op maat

Bij de sponsorcommissie kunt u natuurlijk ook terecht voor de meer traditionele vormen van sponsoring. We stellen met alle liefde een sponsorpakket op maat voor u samen. Of het nu gaat om het creëren van naamsbekendheid, een ledenactie of een sponsoractie vanuit maatschappelijk oogpunt.

Zo is er de mogelijkheid om zichtbaar te worden in de vele sporthallen van Amsterdam als b.v. shirtsponsor.

Wilt u liever direct onze leden bereiken? Dat kan online via onze website, social media kanalen en mailings. Ons clubblad d'Amsterswammer komt drie maal per jaar uit en wordt goed gelezen.

Voor meer informatie over sponsoring op maat, neem contact op met Daphne Lautenbach via sponsorcommisie,  telefonisch 06-45028699 of download het sponsorplan