Van de ongeveer 350 leden die VVA telt, zijn er ongeveer 30 recreant. Als recreant train je één keer per week, maar speel je geen competitiewedstrijden.

De groep recreanten bevat zowel mensen die al langer volleyballen, of bijvoorbeeld ooit competitie hebben gespeeld als mensen die net zijn begonnen. Deze groepen trainen op een eigen veld en krijgen dus op hun niveau training. Er zit dus altijd wel iets voor je bij, als je recreatief wilt spelen bij Volleybal vereniging Amsterdam.

De recreanten trainen maandag in de Laan van Spartaan om 19.30u. Zie ook het Trainingsrooster.

Naast de trainingen kun je ook tegen andere recreanten wedstrijden spelen. Hiervoor worden speciale recreantentoernooien georganiseerd. Deze vinden gedurende het hele seizoen plaats, meestal op vrijdagavond, op verschillende locaties in Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie over deze toernooien

Heb je belangstelling om mee te trainen als recreant? Neem dan contact op met de Technische Commissie van de vereniging.

If you want more information about the recreational players of Volleyball club Amsterdam, please check this link