Scheidsrechter inschrijvingen voorjaar 2020

(Dit bericht is bestemd voor alle teams uit de 1e klasse en lager) Deze week is het definitieve wedstrijdprogramma voor het voorjaar 2020 bekend gemaakt. Hiermee kan er ook weer ingetekend worden voor de scheidsrechters. Dat gebeurt via het VVA inschrijfsysteem. Inschrijven kan vanaf vrijdag 10 januari (12h, lunchtijd) t/m woensdag 15 januari 2019. Daarna worden de overgebleven wedstrijden ingedeeld. Het definitieve fluitschema zal 17/18 januari bekend worden gemaakt.

(Dit bericht is bestemd voor alle teams uit de 1e klasse en lager)

Deze week is het definitieve wedstrijdprogramma voor het voorjaar 2020 bekend gemaakt. Hiermee kan er ook weer ingetekend worden voor de scheidsrechters. Dat gebeurt via het VVA inschrijfsysteem. Inschrijven kan vanaf vrijdag 10 januari (12h, lunchtijd) t/m woensdag 15 januari 2019. Daarna worden de overgebleven wedstrijden ingedeeld. Het definitieve fluitschema zal 17/18 januari bekend worden gemaakt.

Voor de herhaling nogmaals de VVA-regels:

• Iedereen die competitie speelt (dus ook als je niet fluit) moet de online spelregeltoets maken. We vinden het als vereniging belangrijk dat iedereen de regels kent. Dit maakt het voor de scheidsrechters ook makkelijker en leuker om te fluiten. Bovendien scheelt het onnodige boetes die de scheids zelf betaalt! (vorig jaar hadden we er wederom te veel)
  • Elk team fluit minimaal 6 wedstrijden per competitiehelft (dit is exclusief bekerwedstrijden).
  • 1e en 2e klasse teams schrijven in op elkaars wedstrijden, net als 3e t/m 6e klasse wedstrijden. ‘Omhoog’ inschrijven mag als je de juiste licentie hebt. Neem contact op met Edwin als je daarover twijfelt.
  • 1e en 2e klasse wedstrijden dienen gefloten te worden met minimaal VS-2/V4. Let hierop, de scheidsrechter betaalt de boete.
    De cursus om V4 te halen wordt gepland voor februari of maart. Voor vragen over de opleiding tot het juiste niveau kun je terecht bij Edwin.
  • Je schrijft je in voor 6 wedstrijden en dit zijn jouw voorkeurswedstrijden; het betekent nog niet direct dat deze wedstrijden definitief door jouw team zijn gereserveerd. In totaal zal jouw team mogelijk geval 7 wedstrijden moeten fluiten, de laatste wedstrijd zal worden ingedeeld door de VVA scheidsrechtercoördinator.

Via het huidige systeem proberen we fluiten zo prettig mogelijk te maken. Helaas zal het niet altijd lukken om de wensen van iedereen in te vullen en dus vragen we enige flexibiliteit bij wisselen of ruilen van wedstrijden. We fluiten voor onze eigen vereniging en laten we het daarom elkaar zo makkelijk mogelijk maken.

Bedankt voor jullie medewerking en succes op de scheidsrechtersstoel!

Comments are closed.