Wedstrijdverslagen

Een lekkere koude dag waarop we weer een potje mochten volleyballen. We kwamen vol goede moed binnen met de gedachte dat we dit seizoen nog geen set hebben weggegeven in deze hal (laan van spartaan). Voor de wedstrijd begon wisten we dat het wel eens een hele lastige wedstrijd zou worden, want NVC doet het ook wel goed in de competitie.

Het valt niet mee, twee keer binnen drie weken tegen Protos. De studentenformatie is aan een zeer goed seizoen bezig en had voor aanvang van deze pot slechts 5 punten laten liggen in 6 wedstrijden. Toch verschenen wij zeer gemotiveerd en met bakken energie in de altijd iconische Blauw Wit. De vorige wedstrijd speelden we namelijk de sterren van de hemel maar moesten we toch Protos voorlaten. Het toen getoonde spel gaf echter mogelijkheden en we wisten dat als we hetzelfde niveau neer konden zetten dat alle opties nog open lagen.

Het is weer tijd voor een wedstrijdverslag. Afgelopen zaterdag mochten wij aantreden tegen het tot dan toe zich op de derde plek bevindende US HS1. Vol goede moed kwamen we allemaal, zowaar op tijd, binnen en werd er het gebruikelijke bakkie pleur gedronken en de weekendplannen besproken.